Тами Ейбрахам се очаква да стартира като титуляр за Англия в световната квалификация срещу Андора по-късно тази вечер.

Sky Sports научи, че 24-годишният нападател, който се присъедини към Рома от Челси за 34 млн. паунда през лятото, ще поведе атаката на „Трите лъва“ на Националния стадион. Ейбрахам, който не е играл за националния отбор от появата си като резерва срещу Исландия преди 11 месеца, отпадна от сметките в Челси след пристигането на Томас Тухел като мениджър на „сините“ през февруари.

Продуктът на школата на лондончани отбеляза хеттрик в оказалия се последен мач на предишния наставник на тима Франк Лампард през януари, изигравайки още седем мача за отбора, като остана извън състава на Челси във финала на Шампионска лига срещу Манчестър Сити, спечелен от „сините“ с 1:0.

Десният бек на Атлетико Мадрид Кийран Трипиър ще изведе с капитанската лента състава на Гарет Саутгейт в двубоя в Андора ла Вела – решение, което означава, че един измежду Хари Кейн и Джордан Хендерсън, а възможно и двамата, да не са част от титулярния състав. Бен Чилуел също може да се завърне в състава на позицията ляв бек, след като замени съотборника си в Челси Рийс Джеймс, който бе принуден да се оттегли от националния отбор поради травма на глезена, получена в дербито с Манчестър Сити.

Снимка: БГНЕС