Голямата звезда на Манчестър Юнайтед и Португалия Кристиано Роналдо заяви, че няма намерения да се отказва от националния отбор. Петкратният носител на Златната топка възнамерява да играе на Мондиал 2022, който ще се проведе през зимата в Катар.

"Мисля ли да прекратя кариерата си в португалския национален отбор, за да продължа клубната си кариера? Но защо трябва да мисля за това? Не мисля, че е дошло времето за това. По този въпрос няма значение какво искат хората, важното е какво искам аз. Само аз ще усетя кога не мога да бягам, да дриблирам, да стрелям към вратата, когато нямам сили". 

"Но все още имам всичко това, така че искам да продължа, защото все още съм мотивиран. Мотивацията е най-важната. Трябва да си вършите работата, давайки положителни емоции на околните – семейството, феновете и себе си. Говорите за португалския национален отбор, но в Шампионската лига имам най-много голове, най-много победи, асистенции. Това е всичко. Но искам да продължа. Обичам да играя футбол. Хубаво е да правиш хората щастливи ", каза Роналдо.

Снимка: БГНЕС