Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след пристигането на тима от Дъблин, където "армейците" успяха да отстранят Сейнт Патрикс в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Чак герои не бих казал, че са момчетата. Свършиха си работата, показвайки характер. Преодоляха пасива от първия мач и продължават напред. Ние на отиване си казахме, че отиваме да победим и да продължим. Това беше целта. Не мисля, че сме показали кой знае каква игра. Мачът не беше на високо ниво, нервен мач, но си изпълнихме целта", започна изпълнителният директор на тима.

"Сега имаме мач със Септември, който не е по-малко важен, после ще говорим за Базел. Много нервен мач беше със Сейнт Патрикс, като и двата отбора искаха да продължат, така се получиха сблъсъците в края", добави още той.

"Със Септември няма да отлагаме двубоя. Тези решения ги взима треньорът, той е човекът, който взима решенията и преценява състоянието на играчите. До мача с ЦСКА 1948 има доста време".

"Възможно е да отстраним Базел. ЦСКА е отстранявал и много по-големи отбори, но ще видим докъде ще ни стигнат силите", завърши Филипов.