Астън Вила си осигури първото място в група Е на Лигата на Конференциите, въпреки че не успя да победи Жрински Мостар в Босна. Срещата завърши 1:1, като точката бе достатъчна на бирмингамци да завършат на първото място в класирането с 13 точки – една повече от Легия Варшава. Първото място означава, че Вила прескача плейофния кръг през февруари и отива директно на осминафиналите в турнира.

Треньорът Унай Емери направи редица промени в състава, като от титулярите на тима, които победиха последователно Манчестър Сити и Арсенал, останаха само Пау Торес, Езри Конса и Дъглас Луис.

Първото полувреме не бе много вълнуващо. През втората част обаче дойде първия гол с екипа на Астън Вила на Николо Дзаниоло. Италианецът се разписа в 61-а минута. Влезлият от пейката капитан Джон Макгин центрира отляво, Дзаниоло овладя топката в центъра на наказателното поле и спокойно я прати зад вратаря. Последният гол на италианеца в турнира бе на финала  Тирана преди година и половина, когато Рома спечели Лигата на Конференциите.

Жрински обаче натисна след това. Имаше огромен пропуск на празна врата, но в 86-ата минута домакините изравниха. Резервата Алвин Хърванович стреля прекрасно извън наказателното поле и прати топката в ъгъла – 1:1.

Въпреки точката Жрински остана на последното място с 4 точки.