Доволна от своето представяне и горда от показаното на олимпийските игри в Пекин се прибра у нас Александра Фейгин. Тя се класира на 24-о място във волната програма във фигурното пързаляне в Китай.

"Представих се достойно. Успях да вляза във форма, в която дълго време на можах. Като цяло си оправих грешките, които допуснах на миналите състезания. Доволна съм, че се събрах и се чувствам горда от себе си, че не изложих никой", заяви Фейгин в София.

"Надявам се, като се възстановя напълно, да започна пак да изучавам четворен скок. Преди контузията бях доста близо до него и се надявах да го включа в програмата си, но след операцията нямаше много време и не исках да рискувам пак да стане нещо точно преди Игрите. Затова сега ще имам предостатъчно време отново да го изучавам и да си го сложа в програмата", разкри плановете си фигуристката.

Фейгин каза няколко думи и за скандала с уличената в употреба на допинг, но допусната до Игрите рускиня Камила Валиева: "Когато тренирахме заедно не усещах напрежение. Виждах, че ѝ е много сложно. Ние, спортистите, като цяло гледахме да не обръщаме внимание на цялата тази ситуация, защото нас лично не ни засяга. Не искам да коментирам", каза тя. /БГНЕС 

Снимка: Lap.bg