Неймар продължава с възстановяването си след контузията, която получи в десния глезен, за която трябваше да се подложи на операция по препоръка на лекарите на Пари Сен Жермен, тъй като връзките му бяха увредени. Бразилската звезда сподели видео от еволюцията на глезена в социалните си мрежи. Той получи травмата в мача, който парижани играха срещу Лил в Лига 1. В резултат на контузията той пропусна пет мача, включително и реванша от осминафиналите на Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен в Германия и всичко сочи, че ще пропусне остатъка от сезона.

Бразилецът, който продължава с възстановяването си, сподели видео, придружено от добре познатата песен на Боб Марли, Three Little Birds, за еволюцията на десния му глезен и в него се вижда, че футболистът има поставени малки превръзки. Освен това, придружен от човек, който му помага с една ръка, той прави малки движения напред-назад. 

Във всеки случай се смята, че Ней няма да играе до края на сезона, като се има предвид, че все още има между два и три месеца за възстановяване.