Част от запалянковците на Пари Сен Жермен отправиха ново искане да се срещнат с президента на клуба Насър Ал-Хелаифи. В изявление за пресата фракцията Collectif Ultras Paris се оплака, че клубът е поставил маркетинга над спортните си приоритети и предупреди, че напускането на служители на и извън терена носи едни и същи резултати всеки сезон.

Парижкият клуб се наслаждава на най-успешния период в своята клубна история под ръководството на Qatar Sports Investments след 2011 година. Столичани спечелиха титлата осем пъти през последното десетилетие, но все още не могат да достигнат до триумф в Шампионската лига. Най-запалените фенове на Пари Сен Жермен продължават да твърдят, че любимият им отбор не се представя на необходимото ниво и искат по-добри резултати.

"Сезоните минават и изглеждат еднакви. Играчи, треньори и спортни директори се сменят един след друг. Едни и същи причини водят до едни и същи резултати. Още веднъж нашият клуб не изпълни своите цели на национално и европейско ниво", написаха феновете на френския първенец.

Парижани отпаднаха от Байерн Мюнхен на осминафиналите в Шампионската лига, но водят със седем точки на върха в класирането в Лига 1. 

"Молим за сетен път да се срещнем бързо с президента Насър Ал-Келаифи, за да му обясним устно многото проблеми, които идентифицирахме в и около клуба, спортни и неспортни, в продължение на много години. Нашата любов към клуба е безгранична, а не нашето търпение", се казва още в изявлението на запалянковците на столичани.

Снимка: БГНЕС