ПСЖ вече мисли за бъдещето и има страхотна цел да подсили атаката: Хари Кейн. Английският нападател навлиза в последната година от договора си с Тотнъм и има няколко отбора, които биха проявили интерес към него.

Много близо до навършването на тридесет години, нападателят на английския отбор не може да печели титли със Спърс и се бори само за влизане в квалификационната зона на Шампионската лига година след година. Освен екипа на парижани, има слухове и за Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед, че следят ситуацията около евентуалното му напускане.

ПСЖ има Кейн сред основните си цели, за да формира той тандем в атака с Килиан Мбапе и да симулират нещо като това, което Дешан прави с Жиру и Мбапе във френския национален отбор. Идеята на спортния директор Луис Кампос е да ги събере пред Лео Меси. Въпреки че бъдещето на аржентинеца продължава да бъде несигурно за всички и има силни слухове в Европа, които гарантират, че той ще се върне в Барселона. Освен това капитанът на аржентинския национален отбор има страхотна оферта от Саудитска Арабия.

Английският тим няма намерение да се лиши толкова лесно от своя нападател, отбелязва "Труд". Президентът на Тотнъм Даниел Леви говори пред The ​​Athletic и ще направи своя опит да го убеди да продължи. „Убеден съм, че той може да спечели титла тук. Да си легенда също е важно. Той е голмайсторът на Тотнъм, той пише история. Надявам се, че един ден ще има статуя на Хари Кейн извън стадиона", каза той.