Лионел Меси е готов за ново предизвикателство в своята кариера. Според Sportskeedа  световният шампион е пред дебют в киното. Нападателят е дал съгласието си да участва във втория сезон на популярния аржентински телевизионен сериал „Los Protectores“, чиято история се върти около трима представители на футболисти, които са фалирали и имат остра нужда от пари.

Премиерата на новите епизоди ще бъде на 25 юни и включва Адриан Суар, Андрес Пара, Густаво Бермудес като звездните актьори в телевизионния сериал.

Меси, който изведе Аржентина до трофея на Световното първенство по футбол през 2022 г., все още не е разкрил следващия си клуб, след като настоящият му договор с Пари Сен Жермен изтича това лято.

Носителят на рекордните седем Златни топки се е срещал с бившите си съотборници Серхио Бускетс и Жорди Алба в Париж, съобщи на свой ред Mundo Deportivo. Срещата се е състояла миналата седмица, когато старши треньорът на „Барселона“ Шави даде почивен ден на каталунците след спечелването на титлата в Ла Лига. Според изданието, великият №10 е признал, че все още няма официална оферта от каталунците, предвава "Труд".