Старши треньорът на Пари Сен Жермен (ПСЖ) Луис Енрике коментира след успеха с 2:1 при гостуването на Реал Сосиедад в Испания и класирането за четвъртфиналите в Шампионската лига, че футболистите му са играли добре.

"Ние треньорите винаги опитваме да намерим различни решения, но футболистите са тези, които играха добре", каза Енрике пред телевизия Canal+.

"Всички се представиха на много високо ниво. Бяха солидни в защита и много ефикасни в нападение. Мисля, че показахме едно обещаващо представяне и двата мача", коментира още испанският специалист.

Попитан за смените на Килиан Мбапе в последните мачове, Луис Енрике отговори: "Килиан ще отбележи 50 гола и ще направи 25 асистенции с всеки треньор и всеки отбор. Очевидно неговото близко бъдеще няма да е тук, така че ще трябва да пробваме други решения."

"Чувството да се класираме на четвъртфиналите е чудесно", каза полузащитникът на френския тим Уорън Заир-Емери пред Canal+ и добави: "Дойдохме за победа и постигнахме целта си. Мисля, че дадохме всичко от себе си и играхме наистина добре през целия мач. Направихме каквото ни каза треньорът и това проработи. Подготвихме се добре, а сега ни очаква най-важната част от сезона."

Защитникът Лукас Бералдо коментира пред UEFA.com: "За нас означава много да можем да се класираме напред в най-важния турнир в света. Надявам се да продължи по този начин в Шампионската лига."