Загубата с 0:2 от Германия в приятелски мач е "предупреждение" за френските национали, че европейското първенство по футбол ще бъде трудно, заяви нападателят на отбора Килиан Мбапе, цитиран от агенция Ройтерс.

"Трябва възможно най-бързо да осъзнаем, че ако в следващите мачове играем така, може би ни чака огромно разочарование. Не искаме това да се случва", заяви нападателят на френския национален тим, цитиран от Ройтерс. Той обаче добави, че това поражение не е удар по амбициите на "петлите".

"Дори и да бяхме спечелили с 5:0 срещу Германия, нямаше да мислим, че ще вземем европейската титла с лекота. Приемам тази загуба като предупреждение, просто не играхме добре. Това не означава, че трябва да захвърлим всичко, което сме направили до този момент и мачовете, които сме спечелили".

В следващата си контрола французите ще играят с Чили на "Велодром" и нападателят на Пари Сен Жермен е подготвен за всякакъв тип провокации, които могат да дойдат от страна на привържениците на Олимпик Марсилия.

"И да ме освиркват, това е животът. Не го приемам лично. Ако обаче не ме освиркат, ще се изненадам приятно", каза още той.