Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, подчерта, че "червените" имат осем национални състезатели. Към това число бизнесменът добавя и Ивайло Чочев, който отново не попадна в селекцията на националния селекционер Младен Кръстаич.

Националният селекционер Младен Кръстаич повика Даниел Наумов, Радослав Кирилов и Георги Русев в представителния тим на България, докато Емил Цонов ще играе за младежите.

Найденов не пропусна да отбележи, че Ивайло Чочев в момента е най-резултатният дефанзивен халф в света. Към момента той е забил 16 гола в родния шампионат и е начело при листата на голмайсторите.

Още трима футболисти от тима на Тодор Янчев получиха повиквателни за националните отбори на своите страни. Парвиз Умарбаев ще защитава цветовете на Таджикистан, Райън Бидунга ще се опита да помогне на своята страна Конго в квалификациите за Купата на Африка, а Стив Фуртадо е сред избраниците на Кабо Верде.

„Като прибавим и 100 % национал Чочев, който е най-резултатният дефанзивен халф в света към момента, стават 8 парчета….“, постна Цветомир Найденов в профила си във Фейсбук.