Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев изрази уважение към предстоящи съперник Левски, но увери, че отборът му е подготвен и ще преследва трите точки. Двубоят между ФК ЦСКА 1948 и Левски от първи плейофен кръг в efbet Лига е на 14 май от 20:00 часа на стадион „Витоша“ в Бистрица.

"Първият ни съперник в плейофите Левски е достатъчно класен отбор, но ние сме готови. След класирането за финала, видях товар да падне от плещите - както на играчите, така и от моите, защото знаем колко важно беше това класиране за финала. Вярвам, че ще се представим добре. От първия ден, откакто съм на работа, казвам, че ще играем финал. 

Левски си е Левски, каквито и проблеми да имат, в каквото и състояние да се намират, винаги имат своята история, своите моменти на слава, имат голяма маса фенска зад тях - публиката винаги ги окриля, но важното е ние как ще се представим. Респект към Левски, но сие си търсим нашето в този мач. Във футбола няма вчера, важен е само предстоящият мач", коментира Тодор Янчев на брифинг преди мача.