ЦСКА 1948 завърши наравно 0:0 у дома срещу Локомотив Пловдив в двубой от 35-ия кръг в Първа лига. Столичани завършват на трето място в крайното класиране и през лятото ще участват в евротурнирите.  

В самото начало на срещата вратарят на гостите Кристиан Томов сбърка и топката достигна до Радослав Кирилов, който стреля, но защитата на пловдивчани се справи с опасността.

В 10-ата минута Реян Даскалов изведе национала Кирилов и той опита да завърши с едно докосване. Вратарят на "черно-белите" успя да се намеси решително.

Пет минути след това шут на Джовани беше блокиран, а Мартин Паскалев с глава не беше точен и изпрати топката в ръцете на Генадий Ганев.

След 27 минути игра стражът на "червените" Ганев изби топката след опит за гол на Петър Андреев.  Девет минути след това Ивайло Чочев стреля неточно след центриране на Георги Русев.

Последваха нови неточни удари на Петър Андреев и Матеус да Силва от гостите, а три минути преди почивката шут на Джовани беше изчистен от голлинията.

Пет минути след началото на втората част Парвиз Умарбаев би неточно от пряк свободен удар. Последните етапи от срещата бяха спокойни и равностойни, а удар на Йосип Томашевич беше неточен.  

ЦСКА 1948 завършва на трето място в крайното класиране и през следващия сезон ще участва в Лигата на конференциите, докато Локомотив остана на шеста позиция.