ЦСКА 1948 преговаря с халфа Янис Карабельов, пише „Тема Спорт“. Той е бил на разговори с клуба в сряда. Бившият национал в последните 3 кампании бе част от унгарския Кишварда. През изминалата кампания националът бе на терена в 30 шампионатни двубоя, в които отбеляза 1 гол. Все още обаче не е ясно дали ще приеме офертата на тима от Бистрица.

 ЦСКА 1948 се похвали, че е уредил 5 престижни контроли по време на лагера в Словения. Вече бяха обявени приятелските мачове с Марибор (26 юни), Сепси (29 юни) и Динамо Загреб (3 юли), а спаринги ще има и с гръцките Панатинайкос (5 юли) и Арис Солун (9 юли).

Вчера ЦСКА 1948 привлече пореден защитник. Благодетелят на клуба Цветомир Найденов анонсира албанеца Ерденис Гурища с публикация във Фейсбук и написа „Успех, професоре“.

Гурища е 28-годишен и действа като десен бек. Той е капитан и юноша на местния Влазня – това е и единственият му отбор в досегашната кариера. През миналия сезон Гурища има 40 мача и 2 асистенции, а сега идва в Бистрица като свободен агент, тъй като договорът му изтича на 30 юни.

Тимът вече взе няколко крайни защитници – Том Рапнуи, Мики Орачев и Пиер-Даниел Ндинга.

Снимка: Lap.bg