Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски бе доволен от проверката срещу гръцкия гранд Панатинайкос. Специалистът е с отлични впечатления от подготовката в Словения и представянето на футболистите му.

„Доволен съм, тест срещу много силен противник. Не мисля, че бе много голяма разликата. На моменти не подхождаме с необходимата увереност, но със сигурност доста полезна проверка. Играчите трябва да се напаснат със съотборниците и изискванията. Играхме срещу много силни противници, което мен ме радва.

Ради Кирилов не е спирал да тренира, въпреки че имаше лек проблем. Същото се отнася и за Реян Даскалов. Всеки един ще бъде необходим за отбора.

За 13 дни едва ли можем да свършим всичко, но това за което бяхме дошли, го направихме и условията бяха чудесни. Мисля, че не отстъпваме на тези грандове, с които премерихме сили. Трябваше да комбинираме физическата и техническата подготовка, нямахме време да се натоварваме кой знае колко. Надявам се резултатите да бъдат положителни“, каза Атанас Рибарски.

Снимка: Lap.bg