“Горещото време намалява темпото на мачовете. Това е един изключителен разход. Тези 15 минути не знам каква разлика ще направят", заяви треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски преди първото домакинство на тима през сезона.

В петък "червените" посрещат Пирин Благоевград в Бистрица от 19:00 часа, след като в откриващия кръг победиха Левски с 2:1 на "Герена". “Очакванията са ми за един различен мач от този, който имахме през първия кръг. Ще имаме и различен подход и не очаквам да бъде лек (мачът). По-скоро да владеем инициативата, да имаме повече възможности да създаваме натиск с топката”, отбеляза той за тактическата нагласа срещу Пирин.

“Това е един избор, който е направен в съблекалнята. Беше отсъдено първи капитан да бъде Ради Кирилов, втори капитан Елитон”, отговори Рибарски за казуса с капитанската лента. “Говорихме с играчите мисля, че ще имаме по-различен подход и облик. И за нас ще бъде интересно, защото не сме се изправяли срещу такива противници в подготовката. Можем да очакваме новите попълнения да вземат участие. Напредваме и наваксваме с физическата им подготовка”, допълни той.

“Съставите ще ги оставя за мача. Единственото нещо, за което сме говорили е мачът с Пирин. За съжаление кореспонденцията с алжирския нападател е прекъсната”, завърши треньорът на ЦСКА 1948.