Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде изявление пред медиите преди заминаването на отбора за Букурещ за реванша с ФКСБ. "Червените" ще се опитат да направят обрат, след като отстъпиха в първия мач с 0:1 на стадион "Васил Левски".

"Очакванията ми са за един европейски мач. Резултатът е негативен, но това нас не ни притеснява. Отиваме, за да се върнем в мача и да отбележим голове. Не мисля, че беше голяма разликата в първия двубой, ако въобще я имаше. Разликата е в цифрово изражение. Надявам се да покажем лице, което да отговаря на един евроучастник и да продължим напред".

"Имаме проблеми с трайно контузените. На Пишчевич се оказа по-сериозна контузията, за Ивайло Чочев знаете, че е почти готов, но не и за този мач", коментира треньорът.

"Всеки отсъстващ оказва негативно влияние върху отбора и особено като са футболисти от ранга на Ивайло Чочев. Ще искам да видя повече агресия и малко повече самоувереност, както и да сме малко по-решителни в наказателното поле на противника", добави той.

"Не искам да коментирам думите на президента на противника. Ние подхождаме с уважение към всеки. Накрая всичко се решава на терена. Подготовката ни за мача премина нормално. Очакванията се оправдаха за първия мач и ще поддържаме същата линия и във втория мач", каза още Рибарски.

Рибарски се върна на думите на боса на съперника Джиджи Бекали: "Тези неща са нормални, приемам ги като един вид провокация. Мен не ме засягат кой знае колко. На терена ще покажем кой кой е", закани се той.