Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов заяви, че очаква реакция от отбора, а най-важното е тимът да се поздрави с трите точки при гостуването на Ботев Враца в събота, 30-и септември от 12-ия кръг на футболната Първа лига.

"Надявам се отборът да покаже друго лице от последния мач. Силно се надявам да имаме промяна, да имаме друг вид на терена и да успеем да победим", каза Панайотов на пресконференция преди двубоя, визирайки равенството 0:0 с Берое във вторник.

"Ние анализираме след всеки мач, специално за миналия сезон не мога да коментирам. Доста нови футболисти има. Всеки треньор иска да наложи неговия стил. Резултати трябва да има в отбора. Трябва да изглеждаме по друг начин и да започнем да побеждаваме. Има достатъчно мачове до края на сезона. За мен отборът няма да спре да се бори и най-важното е да започне да побеждава", заяви още Николай Панайотов.

“На всеки един треньор би било трудно с оглед конкуренцията, която има в отбора. Когато има пауза и няма по 12-13 човека, които са с националните отбори. Основна група от отбора липсва по време на паузата. Аз съм сложен за старши треньор на отбора, за момента имам подкрепа от ръководството. Когато имат нужда от мен, съм тук да помогна. Давам всичко от себе си да променя облика на отбора и да тръгнем във възходяща линия", завърши наставникът на ЦСКА 1948.

Снимка: Lap.bg