Срещата между бронзовия медалист от миналогодишния шампионат в Първа лига - ЦСКА 1948 и Арда (Кърджали) от 18-ия кръг на настоящия футболен сезон няма да се проведе днес.

Преди минути благодетелят на "червените" Цветомир Найденов излезе с пост в социалните мрежи, който гласи:

"Мач с Арда, утре в Кърджали, НОВА ТВ решава за стартов час", написа той в профила си във Facebook. Така двата отбора ще се срещнат помежду си утре в отложения двубой от 3-ия кръг на първенството.

Двубоят е първи от днешната програма на родния елит и трябваше да започне в 12:45 часа българско време на стадион "Бистрица" в София, но лошата метеорологична обстановка в столицата и покрайните са в основата на това решение.

По-рано днес Найденов излезе с друг пост относно провеждането на мача. "Мач може… след два-три дни като спре да вали и духа в планината. ЦСКА белите мечки“, написа Найденов

ЦСКА 1948 се намират на 7-а позиция в подреждането с актив от 26 точки. Гостите са 5-и с 28.

През миналия сезон "червените" спечелиха и двата мача (като домакин и като гост) с идентичен резултат - 1:0, а на четвъртфиналите в турнира за Купата на България, отново ЦСКА 1948 ликува след 0:0 в редовното време и 1:0 в продълженията, припомня Фокус.

Снимка: Lap.bg