Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде редовната си пресконференция преди шампионатния мач с Хебър, като компания му правеше и футболистът на тима Неделко Пишчевич, който срещу Арда вкара първото си попадение в efbet Лигата.

"Готвим се за предстоящия мач. Надявам се да покажем лицето от последния мач и дори по-добро, защото съм убеден, че момчетата могат повече. Със сигурност ще излезем да спечелим мача", бяха първите думи на треньора.

"Всеки отбор в България може да препъне друг. Рецептата това да не се случи е да покажем играта от последния мач, особено през първото полувреме. Важно е да влезем агресивно в мача, да сме концентрирани и мотивирани. Знаем на какво сме способни. Знаем и как се представя Хебър", допълни той.

"Всяка една победа носи увереност. Надявам се да повлияе положително на футболистите. Надявам се да подходим изключително сериозно и направим ли го, съм сигурен, че ще имаме успех", каза още младият специалист.

"Не съм работил с тези момчета, които преди са били при нас, а сега са в Хебър. Сигурно са добри футболисти и съм убеден, че ще се хвърлят и ще дадат най-доброто от себе си. Очаква ни изключително сериозен мач и не подходим ли по най-добрия начин, със сигурност ще имаме проблем", предупреди той.

"Всеки треньор си готви по по различен начин отбора. Съперникът ни анализира преди мача, както и ние го правим. От нашето представяне зависи дали ще е плюс за Любослав Пенев, че познава отбора ни. Не мога да коментирам неговото виждане за самия мач", каза още Панайотов.

„Много съм щастлив, че вкарах първия си гол. Той е много важен за мен. Три месеца бях контузен, сега се върнах и много се радвам, че мога да помогна на отбора", каза футболистът на ЦСКА 1948 Неделко Пишчевич.  "Има много добри футболисти в отбора. Ивайло Чочев много ми помогна, всички знаят колко значим е той за отбора", каза още халфът на "червените"./БТА

Снимка: Lap.bg