Треньорът на ЦСКА 1948 (Сф) Николай Панайотов смята, че футболистите му са доминирали през цялото време в мача с Берое (СТЗ) за Купата на страната. Тимът от Бистрица, който миналата година игра финал в турнира, днес спечелиха с 2:1 и се класираха за четвъртфинал, съобщи БТА.

Панайотов допълни, че противникът не ги е изненадал, а също така гарантира, че ще се борят и в двата турнира.

"Изключително труден мач, като условия. Очаквах отбора на Берое да се прибере и да чака на контраатаки, защото имат силни преходи. Ние контролирахме мача от самото начало, макар че в първите минути бавно играехме. През второто полувреме имахме чисти положения – и на Чочев, и на Ценов, и на Педриньо. Радващото е, че и след като получихме гол, продължихме да натискаме, и да отбележим два гола", започна анализа си Николай Панайотов.

"Нас ни затрудни това, че Берое в защита се прибират на схема 5-4-1, тогава е трудно, защото липсват пространства. Но най-важното е, че вкарахме хора между линиите, а и през второто полувреме бяхме една идея по-дейни, просто искахме да имаме повече хора в предни позиции".

"В съблекалнята поздравих момчетата, че не се предадоха, търсеха обрата през цялото време и това упорство беше възнаградено. Обърнахме развоя и спечелихме мача, но с оглед на показаното на терена, победата е напълно заслужена. Отборът се цели и на двата фронта, всеки мач е важен. Искаме да стигнем колкото можем по-напред, ще гоним и двата турнира", заяви още младият треньор.