Халфът на ЦСКА 1948 Парвизджон Умарбаев ще пропусне зимната подготовка на тима. Причината е, че той ще участва с Таджикистан на Купата на Азия. Турнирът започва в Катар на 12 януари и ще продължи до 10 февруари. Умарбаев е капитан на селекцията, която ще дебютира в надпреварата. Таджикистан е в група с домакина Катар, Китай и Ливан.

През есента полузащитникът загуби титулярното си място в ЦСКА 1948, като напоследък се заговори, че може да се стигне до раздяла с него.

Столичани обаче няма да бързат и ще изчакат представянето на бившия халф на Локо Пловдив на Купата на Азия. Надеждата е, че цената на 29-годишния футболист може да се вдигне при силни изяви.

ЦСКА 1948 се включи в кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие!“ на фондация “За нашите деца”. От клуба пуснаха на търг специална фланелка на Ивайло Чочев, посветена на неговия мач №100 с червения екип и подписана от полузащитника. Началната цена е 200 лева, а цялата сума ще бъде дарена на кампанията. Наддаването за екипа ще е до 22 декември, пише Тема Спорт.