Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов бе разочарован след равенството 1:1 при гостуването на Етър във Велико Търново. Той определи като „детинска“ грешката на Никола Илиев, след която бе отсъдена дузпа в полза на домакините.

„Естествено, че съжаляваме. Най-вече съжалявам за пропуските. Недобре изиграните ситуации пред вратата на Етър. Такава грешка в 90-ата минута няма и в детските формации. Не мога да разбера как направихме такава грешка за гол, за дузпа.

Ако бяхме отбелязали бързо втори гол, може би щяха да се успокоят нещата. Етър вкъщи затруднява доста отбор. Публиката ги подкрепяше. Аз лично не виждах как няма да успеем да победим. Имахме ситуации. Второто го почнахме по по-добър начин“, заяви Панайотов.

Младият треньор продължи: „Може би имаме проблем в завършването на атаките. Имаме ситуации, но дали последното подаване или завършващият удар – това ни липсва. И с Лудогорец гол от дузпа, и днес гол от дузпа. Това натежава.

Надяваме се Евгений постепенно да навлезе. Мисля, че е почти готов. Надявам се да имаме типичен централен нападател и бързо да влезе във форма“.

Панайотов говори и за раздялата с основни футболисти: „Напуснаха ни футболисти, които са голмайстори. Но и останалите играчи са добри и тези на техните позиции. Смятам, че имаме качество. Надявам се отборът да надгради като начин на игра, а и в атака. Но трябва да намалим дефанзивните грешки“.