Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов беше разочарован от нулевото равенство с Ботев (Враца) като домакин в 27-ия кръг. Той заяви, че е искал победата, но явно ще се наложи да прави и други промени, за да се върнат добрите резултати.

"Със сигурност искахме да победим, за нас беше важно да победим, защото сме в негативна серия. Искахме да създадем още положения, но за съжаление не успяхме да вкараме гол. И така за пореден път губим важни за нас точки". 

Попитан дали Ботев (Враца) е предложил някакви неочаквани оръжия, за да ги спре, той каза: "Не, не са ни изненадали. Знаехме как ще играе Ботев Враца и знаехме, че ще се защитават. Но нямаме отбелязан гол, така че в нас е вината. Съжалявам, защото имах надежда, че днес ще победим. Да, нямаме ги необходимите положения за гол. Искам да изглеждаме по друг начин, да насищаме тяхното поле. Но не бяхме достатъчно ефективни в тази част на терена. Губеха се положителните неща от цялата игра".

"Във всички има напрежение, тъй като доста мачове нямаме победа. Но това са професионални футболисти и те знаят как се излиза от такава сериая - само с победа. Затова и смятах, че ще го направим. Но явно трябва да се променят някои неща, за да дойдат добрите резултати", завърши Николай Панайотов.

Снимка: Lap.bg