Треньорът на ЦСКА 1948  Валентин Илиев изрази мнението си след поражението с  0:1 срещу Лудогорец.

"Не достигна опит, имаме доста млади футболисти с голям потенциал. Поздравявам целия отбор, особено за играта през първото полувреме. След почивката липсваше хладнокръвието и опита. Говорихме си, че трябва да се наслаждаваме на играта. Трябва да сме непримирими и да даваме всичко от себе си. Заслужавахме точката, но се изправихме срещу противник с доста добри индивидуални изпълнители.

Трябваше да покажем още по-голяма увереност и спокойствие. Показахме, че можем. Убеден съм, че нещата рано или късно ще се случат. Няма как за такова кратко време да се разберат идеите на треньорски щаб. Играем като здрав колектив, всеки един дава максимума от себе си. Това е изключително важно.

Неприятно е, че паднахме, но мачът ни дава сигнали за позитивизъм. Ние сме длъжни да излизаме за победа във всеки мач и да даваме всичко от себе си. Всеки двубой е важен и искаме да печелим. Напоследък не ни се получава, но няма да спра да вярвам. Победите винаги внасят позитивизъм. Вярвам в тези футболисти и в начина, по който работим.", заяви Илиев.