Когато търсим правилното място за инвестиране в спортни залози, трябва винаги да се фокусираме върху букмейкърите, които предоставят най-добрите условия. Това означава, че фокусът не трябва да бъде само върху предлаганите коефициенти, но и върху възможностите, които се разкриват около поставянето на залога. Все повече букмейкъри обръщат внимание на предлаганите си условия и дават много по-сериозна свобода на своите играчи. Такъв пример може да бъде Winbet, чийто предложения са фокусирани към аудиторията и разнообразните възможности за печалба. Ето някои основни функции, които го отличават значително от конкуренцията и дават още по-голяма свобода.

1. Създаването на залог  е много интересна опция, която  фигурира във все повече спортни  дисциплини. По своя смисъл, поставянето  на такъв залог изисква конкретизирането  на определен сценарий. Можем  да изберем кой ще е първият  играч с жълт картон, кой футболист  ще вкара първи гол или ще  направи първата засада. Имайки  предвид, че свободата тук е  огромна, този вид залози е  предизвикателство, както за истинските  фенове, така и за начинаещите  играчи, които търсят чистата  форма на забавление. Може дори  да се заложи и на броя  тъчове. Свободата на този вид  залози изисква само повече  фантазия от страна на играчите, а за всичко останало ще  отговарят спортистите. В историята  има много забавни истории  с подобни залози, особено за  запалянковците, които много добре  познават характера на своя  отбор.

2. Промяната на залог  е друга особена свобода, която  може да бъде открита в електронния  фиш на всеки играч. Там може  да се извършат определени  функции като добавянето на  нова селекция. Тази промяна автоматично  преизчислява коефициентите, променя  и възможната сума за печалба. Друга предложение в редактирането  на електронния фиш е размяната  на селекция, в случай, че направеният  избор вече не се струва  толкова вълнуващ за играча. Както  се досещате, премахването на  селекция също е възможно, както  и промяната на вида на залога  си и съответно неговото увеличаване. Букмейкърът често предлага тази  опция дори по време на мач, но в определени случаи. По  този начин пулсът на играта  може да се промени значително  и да даде сериозни шансове  за още по-сериозни печалби. Подобна  свобода не се среща често  и сред всички букмейкъри, но  точно по тази причина може  да се смята за определен  сертификат за качество.

3. И не на последно  място трябва да обърнем внимание  на популярна функция, която е  успяла да върне радостта на  много фенове. Подозираме, че истинските  запалянковци не винаги успяват  да познаят изхода на спортно  събитие. Нормално е случва се  на всеки, но този път можем  да избегнем сериозните разочарования, както за дадения отбор, така  и за сметката. Кеш аут е  функция, която позволява да се  прекрати залога, преди да дойде  края на мача и цялата сума  да е изгубена. Букмейкърът обикновено  запазва малка част от залога, но пък останалата сума може  да се използва за поставянето  на нов залог. Разбира се, опцията  е възможна за всички популярни  дербита. Спортът има своите обрати, а букмейкърът не иска да  намразите любимия си отбор, следователно  кеш-аут ще спести главоболията  и на двете страни.

Нека не забравяме, че букмейкърите се стремят да доставят разнообразни възможности за печалба, както и забавление. Следователно може да се очакват и нови функционалности, в случай, че тези не са достатъчни. Не трябва да забравяме, че хазартната индустрия е една от най-бързоразвиващите се днес и като такава е фокусирана изцяло към своите клиенти.