Манчестър Сити - Хъл, среща от 32-ия кръг на английската Висша лига, стадион "Етихад", 17.00 часа българско време.

Групата на Сити за мача: Кабайеро, Компани, Стоунс, Сабалета, Коларов, Фернандиньо, Делф, Силва, Де Бройне, Сане, Агуеро, Браво, Фернандо, Стърлинг, Нолито, Навас, Клиши, Отаменди, Туре, Гарсия и Ихеаначо

Контузени: Саня, Жесус и Гюндоген
Под въпрос: Компани и Делф

Гледайте мача на живо тук!

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са абсолютни фаворити за успеха в този мач и ще бъде огромна изненада да не го постигнат. Пеп Гуардиола няма да може да разчита на контузените Саня, Жесус и Гюндоган, но като цяло кадровите проблеми свършват дотам. 

Гостите имат доста проблеми с контузени състезатели и аут заради травми са Елабделауи, Магуайър, Мбокани, Одубажо, Кийн и Мейсън, а на всичкото отгоре Хъдълстоун е наказан. 

"Гражданите" са загубили само една от последните си 9 срещи с "тигрите", като в останалите мачове са постигнали 5 победи и 3 ремита.

Последната победа на Хъл като гост над Сити обаче бе през 1930 година, когато тимът победи манчестърци за ФА Къп.

Още един интересен факт е, че "гражданите" са загубили само 1 от последните си 17 мача на "Етихад" във Висшата лига, като поражението дойде от лидера Челси през декември.

Домакините се намират в много колеблива форма и имат само 1 победа за последните си 5 мача, докато гостите са с 3 победи за същия брой срещи.

Нашата прогноза е успех с 2:0 за Сити.

Прогноза: Манчестър Сити - Хъл 2:0