Бившият бразилски национал Кака сериозно обмисля да прекрати кариерата, тъй като вече не изпитва толкова радост от играта. 

От Орландо Сити искат да задържат офанзивния играч и за следващия сезон, но това може и да не се случи, тъй като футболистът може да спре с футбола. 

„След всеки мач вече чувствам доста болка. Тялото ми усеща натоварванията и вече не изпитвам толкова радост от играта. Необходимо е много повече, за да бъда на ниво. Младите играчи могат да играят често, докато аз вече съм на 35 и ми трябва повече време за възстановяване. В един момент просто усещаш, че идва време да спреш” заяви Кака пред „Глобо Еспорте”. 

Носителят на Златната топка изкара най-добрите години от кариерата си в Милан, преди да бъде купен от Реал Мадрид през 2009-а, но в Испания нещата определено не се получиха и след нов престой при Росонерите, той замина за Америка. 

„Да направя нещо подобно на Зидан е добра идея. След като спря, той се откъсна за известно време от играта, след което прецени дали иска да бъде треньор, изкара курсове и започна да работи. Мисля, че и аз приемам така нещата” добави бразилецът.