Холандия обърна Перу с 2:1 в контрола в Амстердам, въпреки че изоставаше на почивката. Два гола на Мемфис Депай донесоха успеха на Лалетата в последния мач в националния тим на Уесли Снайдер. 

Двубоят бе и своеобразен бенефис на полузащитника, който записа своя 134-и двубой за Лалетата, след като бе обявил оттеглянето си преди това и бе посрещнат с бурни овации от феновете в Амстердам, след като стартира. 

Перуанците показаха, че са дошли да спечелят и в 7-ата минута пропуснаха да накажат грешка на Блинд, след като Йотун стреля от чиста позиция покрай целта. В 13-ата минута обаче защитата на домакините заспа след корнер и Акиньо засече с глава абсолютно непокрит, за да реализира. 

Холандците трудно създаваха положения и в 28-ата минута поискаха дузпа за падане на Тете, но реферът замълча. След това Депай стреля неточно, а и Блинд не намери целта. Домакините натиснаха, но не стигнаха до гол до почивката. 

След нея обаче, домакините заигриха силно и Райън Бабел не успя да вкара в 49-ата минута, а след това Вормер на два пъти се провали от добри позиции. В 60-ата минута обаче Френки де Йонг даде добър пас към Депай, който нахлу към вратата и с прецизен изстрел изравни. Малко след това Снайдер отстъпи мястото си на Промес и се сбогува с Лалетата и бе изпратен подобаващо. 

Натискът на холандците продължи и в крайна сметка даде резултат в 83-ата минута. Тогава Промес проби и стреля, топката се отби от Рамос и отклони към Депай, който не пропусна да вкара и да донесе победата. 

Съставът на Холандия: Силесен, Де Лихт, Ван Дайк, Блинд, Тете (72 Янмаат), Вайналдум (46 Де Йонг), Строотман (46 Прьопер), Бабел, Снайдер (62 Промес), Вормер (85 Клуйверт), Депай