Кристиан Виери вярва, че Интер може да съкрати изоставането от Ювентус до две години. “Старата госпожа” властва в Серия А в последните 7 сезона, а италианската легенда смята, че това скоро ще приключи. 

“Мисля, че до две години Интер ще съкрати изоставането си. Освен всичко друго “нерадзурите” в момента са на трета позиция, а Спалети е начало на тима само година и половина. 

Много неща се промениха в клуба и то в положителна насока и мисля, че в момента тимът се представя солидно. Свикнали сме Милан и Интер винаги да се борят за титлата, но в последно време това не е така”, каза Виери.

Легендарният нападател коментира част от звездните стрелци в Серия А. “Наистина харесвам много Пьонтек. Той играе от дълбочина, разсича противниковите линии и се включва много добре в атаката. Той е нападател, който винаги може да те нарани. 

Когато Кристиано Роналдо те избере, това означава, че клубът ти се справя по най-добрия начин. Показва, че Ювентус има дълбочина. Предстоящите мачове на тима срещу Атлетико Мадрид в Шампионската лига ще бъдат като финал”, каза още Виери.