Ръководството на ПСЖ започна работа за подобряване на репутацията на Неймар, което означава, че завръщането му в Барселона окончателно пропадна, съобщава Le Parisien.

Според източника, представители на парижкия клуб са се срещнали с лидерите от фенските групи на отбора. Те поискали най-скъпият футболист в историята да не бъде обиждан. Един от ултрасите заявил, че неговата фракция ще показва пълна безразличност към бразилската звезда и цялата енергия ще е насочена към подкрепа за ПСЖ. Друг фен подчерта, че Неймар трябва да си върши работата съвестно, забравяйки за скандалните си изявления през лятото.

Още по темата: Неймар дразни "принцовете": Гаврата с ПСЖ е най-красивият момент в живота ми

Припомняме, че в рамките на малко повече от месец тахничарят на два пъти изнерви ПСЖ с интервюта. В тях той заяви, че победата на Барса с 6:1 над "принцовете" е най-красивият момент в живота му. После добави, че вечно ще помни двата си гола срещу тях в знаменития реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига.

Още по темата: Неймар: Ще помня до края на живота си как опънах ПСЖ два пъти в онази луда нощ

Историческият сблъсък се състоя през 2017 г. и каталунците продължиха напред, въпреки загубата с 0:4 в първата среща. Малко по-късно Неймар премина в ПСЖ, след като беше платена откупната му клауза от рекордните 222 млн. евро. Две години по-късно нападателят съжалява за избора си и мечтае да се завърне в Испания. Трансферният прозорец в Европа обаче затваря тази вечер.