Българският национал Кирил Десподов заяви, че е щастлив от представянето си, след като отбеляза хеттрик при победата на Щурм Грац с 4:0 като гост над домакина Занкт Пьолтен.

Това бяха първи попадения за Десподов в австрийското футболно първенство, където той играе като преотстъпен от септември от италианския Каляри.

"Първият гол винаги е много важен, защото дава самочувствие и увереност. Щастлив съм в Щурм и се радвам за този хеттрик", заяви българският нападател.

"Още в ЦСКА работихме много добре със старши треньора Ел Маестро. Под негово ръководство направих страхотен сезон там. Знам много добре както иска да вижда той от футболистите си на терена. Искам да продължавам да помагам на отбора с голова и асистенции", допълни Десподов.

Ел Маестро също не скри задоволството си от играта на българина. "Той много често ме нервира. Почти всеки ден, защото има голям потенциал, но не го използва. Днес няма за какво да го критикувам. Но ние знаем какво имаме в негово лице и се радваме за него", каза Ел Маестро.