Чакането приключи и спортът ще се завърне с гръм и трясък, доставяйки много летни емоции и доза адреналин, която се полагаше на феновете по цял свят. Със сигурност животът е бил значително по-труден без него, но мъдрото решение на всички асоциации да се продължи нормалния спортен режим, при това през летните месеци, може да се смята за още една приятна изненада през отпуските.

Трябва да започнем и с не толкова приятната новина - Евро 2020 няма да се проведе и ще бъде отложено, но пък всяко друго футболно първенство трябва да се доиграе, особено след като в повечето случаи всички остана с отворен край, при това в най-интересните моменти. Това означава, че ще можем да заложим отново на преживявания като Шампионска лига, Лига Европа, европейските първенства, на които сме почитатели и разбира се - родното футболно първенство, което завърши само два кръга, преди да видим разделянето на най-силните отбори, които ще влязат в сражение за титлата и онези, които ще трябва да се борят за позиция и следващата година.

Без значение какви планове имате за лятото, спортът ще ги направи още по-приятни и практически можем да преглътнем и липсата на олимпийските игри. И най-важното е, че не сме единствените, които имат сериозни планове, букмейкърите вече започнаха да се подготвят за сериозните спортни подготовки. Какво да очакваме? За начало трябва да обърнем внимание, че все повече букмейкъри, включително и Bwin започнаха да зареждат спортните бонуси и ще се стремят да държат спортния дух високо. Новите клиенти на букмейкъра автоматично получават сериозен стартов бонус, който дава възможност за поставянето на повече залози - не трябва да забравяме, че след такава пауза ще има достатъчно жадни за подвизи отбори.

А ако трябва да говорим за коефициенти, прогнозите на спортните критици са положителни - същите ще растат нагоре и ще зарадват значително запалянковците с нюх към играта. Все пак можем да проверим кои са изгубили усета си за игра и правенето на прогнози. Но по-важното е, че дори и футболната среща да не се развива по правилния начин, можем винаги да използваме добрата стара кеш-аут опция, която връща сериозна сума от залога и позволява правенето на нов, спестявайки горчивия вкус и разочарованието.

А не трябва да забравяме, че все повече букмейкъри започнаха да предлагат достъп до онлайн стрийм, за да не се налага да гледаме само статистиката в реално време, а и самата игра. А ако има спортни фенове, които смятат, че играта ще протече по определен начин, винаги могат да създадат залог. Все пак не трябва да забравяме, че Суарес не е хапал никой от много време, може би спортният глад се е завърнал. Не забравяйте да обръщате повече внимание и на спортните новини и прогнози, предоставени от букмейкърите и разработени от професионалистите, които освен всичко трябва да запазят своята неутралност.

В качеството си на такива, те определено помагат за по-качественото правене на залози. С всеки следващ ден можем да бъдем категорични, че събуждащият се спорт ще даде най-доброто от себе си и най-щастливи за този сезон ще са феновете. И не трябва да забравяме, че след изиграването на първенствата идва време за баражи, класирания и много кратки паузи за почивка. Реално погледнато спортът не ощети своите фенове, а само забави удоволствието.