Галерия

Бразилската актриса и модел Наталия Борхес се раздели с някогашния аржентински национал Езекиел Лавеци броени дни, след като двамата прекараха ваканцията си заедно на Карибите.

Бившият играч на "Наполи" и ПСЖ пръсна над 1,4 милиона за най-различни удоволствия за сексбомбата в рамките на два месеца. През юни Лавеци организира дълга ваканция за двамата на Карибите, пише Монитор. През двумесечния период, прекаран на остров Сейнт Барт, обаче двамата са се скарали. Наталия Борхес е заминала за Ню Йорк заради ангажименти покрай модната си кариера.

Лавеци от своя страна пък е наел частен самолет за Европа, където се е събрал с приятели и със сина си Томас. Езекиел и Наталия вече са изтрили общите си снимки от социалните мрежи, а освен това са престанали да се следват в Инстаграм.

Само преди няколко месеца Есекил Лавеци и Наталия Борхес бяха изнудвани от хакери, които се бяха добрали до техни интимни клипове и искаха по 4500 евро на парче. Тогава играчът, който миналата година се отказа от футбола, се обърна директно към полицията. 

“Хакерите се свързаха с двойката в Инстаграм, явно не блъфират, тъй като описаха точно съдържанието на снимките и клиповете", каза пред бразилските медии приятел на Лавеци тогава.