Галерия

Войната между жената на Уейн Рууни, Колийн, и тази на Джейми Варди, Ребека, излезе извън съда и придоби найдолни измерения. Анонимни, наричащи се "Армията на Колийн", заплашват Беки, че ще разпространят неин сексвидеозапис. Ако не им плати 2,5 биткойна.

Г-жа Рууни от година вече обвинява някогашната си приятелка и жена на голмайстора на "Лестър", че е издавала на таблоидите нейни съкровени тайни. Най-накрая обвинението влезе в съда, но блюстителят на закона разпореди страните да се разберат до 8 февруари, за когато е насрочено следващото заседание. Колийн вече изгони един екип адвокати, които й разясниха, че няма доказателства за предателството на Беки и ще загуби делото, пише "България днес". Но благоверната на бившата звезда на "Манчестър Юнайтед" упорства и иска дело.

По време на заседанието в Лондон адвокатът на Ребека Варди е показал текстови съобщения до нея от анонимни податели. Един твърди, че имал кадри от домашно порно на Беки и иска 2,5 биткойна, за да не ги разпространи. Друг имал злепоставящи снимки на Джейми Варди и заплашва, че ще разруши семейството им, ако не се признаят за виновни по обвиненията на Колийн. Има и още куп непристойни и заплашителни съобщения в профилите на Ребека Варди от поддръжници на семейство Рууни.

"Г-жа Варди преживя няколко паникатаки, известно време я бе страх да излиза от дома си, нае си охрана, защото е обект на заплахи от психически нестабилни хора, вероятно наети", заяви адвокатът на Варди, намеквайки, че обвинителката й може да стои зад мръсната война.