Галерия

Кои футболни съпруги издават тайни от спалнята и са определяни за най-големи мръсници? Отговор на този въпрос даде The Sun.

Любопитната класация печели половинката на Мауро Икарди – Уанда Нара, която без капка свян е разказвала за креватните преживявания с нападателя на ПСЖ.

Тя не крие, че всяка вечер "възнаграждава" футболиста с френска любов. Издавала е, че имат домашни секскасети и двамата редовно си публикуват голи снимки.

Галерия

Не по-малко скандална е й подгласничката й Аби Кланси (вижте секси галерия на Аби Кланси), съпруга на Питър Крауч. Наскоро Аби направи разкритието, че не е правила секс с бившия нападател на Ливърпул, докато е била бременна с четвъртото им дете, защото "не можели да се понасят".

С "бронза се окичва" Мелиса Сата-Боатенг (вижте секси галерия на Мелиса). В едно интервю тя заяви, че с Кевин-Принс Боатенг правят секс между 7 и 10 пъти седмично, заради което футболистът често е контузен. "Съжалявам, че казах това. Трябва да много да внимавам какво разкривам, защото всичко ми се стовари на главата. Всеки трябва много да внимава, когато говори за футбол, още повече, ако е намесен секс. Обвиниха ме за всички негови контузии. Обвиниха ме, че заради мен често е в лазарета. Нямате представа през какво преминах", оправда се после красавицата.

Галерия

Четвърта се нарежда Виктория Бекъм (вижте сексапилната Виктория). Тя не крие, че с легендата на Манчестър Юнайтед често мачкат чаршафите. "Горда съм, че все още имам наистина добър сексуален живот с Дейвид. Той е много пропорционален. Огромен му е и целият си е негов. Не се притеснявайте за нищо!", избухна бившата спайска след дискусии за мъжеството на модната икона.

Галерия

На пето място е половинката на звездата на Лестър Джейми Варди – Ребека (вижте нейни снимки), която често оглавява светските новини. "Гарет Саутгейт беше невероятен, като позволи на семействата и играчите да контактуват много помежду си. Няма забрана за секс, но мисля, че все пак ще ни е доста трудно да го правим с децата наоколо!", каза тя преди Мондиал 2018, където Англия завърши на 4-то място. 

Галерия