Футболната програма е изключително наситена и буквално почти всеки ден има интересни мачове, независимо дали те са от даден шампионат, за различни купи или пък евротурнири.

Да не забравяме, че тази години ни очаква и Европейско първенство по футбол, така че футболните запалянковци няма как да останат разочаровани и дори ще успеят да си наваксат всичко пропуснато по време на наложената карантина миналата година, когато дълго време всички големи футболни първенства бяха прекъснати.

Гледането на футболна среща обаче придобива още по-приятен привкус, когато нейният краен изход би могъл да ви осигури печалба. Адреналинът и вълнението от следенето на двубоя се покачват, а тръпката определено си заслужава. Ако обаче досега възможността да спечелите от дадена среща е била неразривно свързана с това предварително да заложите пари, то вече има и опция, в която това не е задължително.

Точно така, не се налага да залагате каквато и да е сума, а може да спечелите. Всичко необходимо е да познаете точния резултат на предварително избрана футболна среща.

Тази опция е част от спортни залози палмс бет, като ще я откриете в категорията "Безплатни игри". Да, тя наистина е безплатна и всеки, който има направена регистрация в букмейкъра има право да участва в нея, но без да хаби средства от своята сметка в сайта. Разбира се, всяка игра си има своите условия, но тук те са изключително лесни и няма нищо скрито-покрито.

Всяка седмица букмейкърът избира най-вълнуващият футболен сблъсък и го предлага за прогнозиране. Така например, до този момент в играта вече се даваха прогнози за дербита като Борусия Дормтунд - Байерн Мюнхен, Реал Мадрид - Атлетико Мадрид, Челси - Манчестър Сити и много други все така завързани и интересни срещи. Всяка от тях пък е осигурила на победителя безплатна игра в сайта под формата на безплатен залог.

Това, което зависи от вас, е да прогнозирате точния брой голове на домакина и на госта, както и минутата на първото, отбелязано попадение, тъй като ако двама или повече човека познаят точният резултат, то следващият критерий, който се гледа при определяне на победителя за кръга е именно минутата, в която резултатът е бил открит.

Ако пък никой не е познал точната минута, то победител е този, който е бил по-близо до нея в своето предположение. При ново равенство влиза правилото за по-бързия печели или иначе казано, този който първи е направил залога си. Победителят става ясен почти веднага след края на последния съдийски сигнал на дадената среща за прогнозиране и съответно получава правото да се възползва от своята безплатна игра.

Всяка предложена за прогнозиране среща става ясна едва когато новият кръг в играта започне, но при един бърз поглед на програмата с предстоящи мачове, ще може и сами да се досетите, коя среща би могла да попадне в играта. Изборът винаги е свързан с някое от топ дербитата за футболната седмица.