Спортът вълнува хората, независимо дали става въпрос за футбол, тенис, бокс, биатлон, снукър или каквото и да е друго. Всяка дисциплина има своите почитатели, на които може да предложи интересна развръзка. Букмейкърите пък се стремят да осигурят максимално повече спортове и пазари към тях, за да могат да удовлетворят желанията на повече потребители. Все пак, няма как някои спортове да нямат повече почитатели от други. 

Например, по нашите географски ширини, без съмнение футболът заема първо място в тази своеобразна класация. Цар футбол е омагьосал милиони фенове по целия свят, като именно футболните срещи са и най-залаганите в букмейкърите. Баскетболът и тенисът също влизат в топ пет на предпочитаните спортове за онлайн залози.

След тях може да поставим волейбола, макар че дисциплини като хокей на лед, тенис на маса и хандбал също са много популярни сред сайтовете за залози. Често, конкретни събития в дадден спорт предизвикват огромен интерес, понякога дори надхвърлящ изброените по-горе. Например, някой оспорван боксов мач или пък дори Дартс, когато обаче говорим за световно първенство.

В winbet sport секцията на родния букмейкър ще откриете множество от спортове, като на разположение ежедневно е и огромно разнообразие от различни спортни събития към тях, така че изборът на залагащите да бъде максимално голям. Наличните спортове са подредени в удобен списък, като на разположение е и меню с топ лиги,, включващо бърз достъп до всички най-интересни спортни събития, които предстоят през деня.

Трудно някои би могъл да изброи наличните за залози футболни срещи. На разположение са десетки шампионати, като най-отпред са по-популярните първенства, докато всички останали са подредени по азбучен ред. Ще откриете дори срещи от първенствата на Бахрейн и Саудитска Арабия. Към всяка държава има и падащо меню с наличните надпревари в нея, като например Англия, където ви очакват цели девет различни шампионата. Специално внимание е обърнато още на испанската Ла Лига, немската Бундеслига, както и италианската Серия А.

Баскетболът също може да се похвали с разнообрази от държавни първенства, но по-голям интерес там предизвиква Евролигата, където са събрани и най-добрите европейски отбори. Тя обаче бледнее пред NBA. Баскетболната асоциация на Съединените Щати остава ненадмината по качество и по зрителен интерес, което пък я прави и предпочитана за залози, макар че в повечето случаи мачовете да се играят след полунощ българско време. 

Почти постоянно през годината има тенис турнири, а много често те са и от най-силната категория - тази на ATP, в която участват и най-големите имена в тениса. Всички ATP надпревари са предпочитани за залози, особено ако в тях има и българско участие в лицето на Григор Димитров. Четири обаче са най-важните тенис турнира през годината и това са състезанията от Големия шлем. Всички букмейкъри се стремят да ги отразят подобаващо, тъй като по време на провеждането им интересът към спорта рязко се покачва. 

 Залозите за тенис на маса също често биват предпочитани, тъй като подобно на тениса и там почти винаги някъде се провежда турнир. Двубоите пък са доста динамични и сравнително бързо разбираш, дали залогът ти е печеливш. Отборни спортове като волейбол и хокей на лед пък са харесвани от играчите, които обичат да следят статистиката, временната форма и представяне на тимовете. Точно заради това, тези спортове също разполагат с голямо разнообразие от провеждащи се срещи, на които може да се залага.