Ново гадже забърса нападателят на "Пари Сен Жермен" Килиан Мбапе. От скоро жената до него е ослепително красивата италианка Мария Луиза.

Тя е гореща мацка от Неапол и държи всички да знаят, че фамилията й е Джакобели. Така подчертава, че неин баща е известният спортен журналист и директор на „Тутоспорт” Ксавие Джакобели. Изданието дава наградата за най-добър млад футболист, която Мбапе спечели през 2017 година.

Любовта между звездата и горещата Мария Луиза е прясна, пише "Монитор". Двамата задълбочили чувствата си в Париж и по-точно в луксозен апартамент в един от най-лъскавите хотели във френската столица, съобщава списание „Оджи“.

Горещата италианка е кака на Мбапе, тя е на 29, а той – на 22. От баща си наследява любовта към журналистиката и самата тя се изявява като репортер в предаване за Серия А. В родината си е позната и с участието си в последното издание на „Островът на изкушенията“, а освен това е и модел.

Новината за страстта между Мбапе и госпожица Джакобели е шок, тъй като не е ясно дали той се е разделил с бившата си приятелка – Мис Франция за 2017 година Алисия Айлис. Двамата са заедно още преди световното в Русия през 2018-а, където Франция стана шампион, а именно Мбапе беше голямата звезда.