Бившият национален селекционер Ивайло Петев стартира с реми като наставник на Босна и Херцеговина. Неговият отбор завърши 2:2 при гостуването на Финландия в мач от група D на световните квалификации.

Срещата в Хелзинки премина през обрати, за да финишира без победител. Босна поведе, Финландия обърна до 2:1, но играчите на Петев стигнаха до изравняването.

Четирите попадения паднаха през втората част. Първо в 55-ата минута Юка Райтала игра с ръка в наказателното си поле и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Миралем Пянич, който стреля, но Йесе Йоронен спаси. Топката обаче се върна у Пянич, който успешно я добави за 0:1.

Домакините от Финландия успяха да изравнят, а по-късно и да обърнат мача. Само 3 минути след гола Николай Йлхо стреля, но топката се удари в гредата. Секунди по-късно Йони Кауко подаде към Теему Пуки, който бе непокрит в наказателното поле и вкара за 1:1.

В 77-ата минута Пуки вкара и втори гол. Той избяга от капана на засадата и се озова в чиста позиция, отбелязвайки за 2:1.

Това попадение жегна футболистите на Ивайло Петев, които се втурнаха да изравняват и успяха да го направят в 84-ата минута. Мирослав Стеванович пое топката в наказателното поле и успя да я насочи в мрежата на домакините за крайното 2:2.