Бившият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос пристигна в Париж, където във вторник трябва да премине медицински тестове преди преминаването му в Пари Сен Жермен да бъде обявено официално. 

Вестник „АС“ съобщава, че 35-годишният защитник е бил придружаван от брат си и негов агент – Рене Рамос. Още през миналата седмица той постигна споразумение с парижани, с които се очаква да подпише договор за 2 години, след като през последните 16 игра за Кралския клуб, но договорът му не бе подновен. 

Бранителят бе преследван от контузии през последния сезон и пропусна голяма част от мачовете на Реал Мадрид, а това вероятно му струваше и мястото в състава на Испания за Евро 2020. Сега обаче е напълно възстановен и не очаква да има проблеми с медицинските тестове. 

Очаква се официалното представяне на Рамос като играч на ПСЖ да бъде в сряда, най-вероятно на „Парк де Пренс“. Възможно е дори по-късно същия ден той да тренира с новия си отбор под ръководството на Маурисио Почетино, след като тимът започна в понеделник подготовката си за новия сезон.