Бруно Акрапович официално си намери нов отбор. Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА София подписа със северномакедонския шампион Шкендия.

Договорът на босненският специалист е за 1 година, като има възможност и за удължаване. Бруно се завръща в Шкендия след 5-годишно отсъствие, като водеше за последно тима от западната ни съседка през 2016 година. Тогава отборът за пръв път печели купата на страната и успява да достигне до плейофната фаза на Лига Европа.

"Идвам с положителна нагласа. Тук имам много приятели, които срещам отново. Удоволствие е да ги видиш и да успееш да съчетаеш работата с красивите моменти на футбола. Гледам позитивно към бъдещето. Мисля, че ще имаме резултати и трябва да поставим акцент върху мотивацията на играчите, върху връщането в ритъм, за да могат да покажат качеството, което със сигурност имат. Трябва и да повишим мотивацията за новия сезон", заяви Акрапович при представянето си, цитиран от БНР. 

Щабът на специалиста се допълва от Ерхан Селими и Бранко Окич, докато Кущрим Абдулай остава треньор на вратарите, а Метин Далип като кондиционен треньор.