Ако е имало неразбирателство между треньора на „Пари Сен Жермен“ Маурисио Почетино и суперзвездата на отбора Лионел Меси, то вече е напълно уредено.

По информация на „RMC Sport“, наставникът на ПСЖ е провел разговор на четири очи с аржентинската звезда, за да обсъдят случилото се в неделя срещу „Лион“, когато Меси бе заменен 13 минути преди края. Футболистът се ядоса и не пожела да поздрави Почетино, когато излизаше от терена.

Според френския вестник между Меси и Почетино няма проблем. Преди да бъде сменен, аржентинският изпитваше болки в горната част на лявото коляно, поради което треньорът му трябваше да го замени с Ашраф Хакими като превантивна мярка.

За ПСЖ предстоят мачове срещу „Метц“ и „Монпелие“ в Лига 1, а следващият вторник парижани ще се изправят срещу „Манчестър Сити“ в мач от групите на Шампионската лига.

На пресконференция Почетино оправда решението си да смени меси, като гарантира, че с него няма проблем и, че самият играч го е информирал, че е добре, предава "Монитор". Меси също няма проблем с треньора тъй като, както всеки футболист, и на него не му допада да бъде сменян. Самият Меси накуцваше в последните тренировки на ПСЖ и от клуба ще обявят дали той ще бъде на разположение за мача срещу „Метц“ в сряда (22 септември) от 22.00 часа