Новият футболен сезон ще започне с истинско забавление за родните фенове, като този път предизвикателството не идва от букмейкърите, а от спортните анализатори. Tipster League е името на играта на Nostrabet, която предлага забавление от ново поколение и със сигурност ще активира футболните страсти за много дълго време.

Причината е, че това е една отдавна чакана възможност, която не крие нито един риск за  участниците. Тук няма да говорим за правенето на депозити и бонуси, няма и причина да говорим за отговорна игра, защото няма да използваме реални средства – с такива ще се изплащат само наградите за победителите, както всеки месец, така и в края на надпреварата.

Какво представлява тази  лига и защо очакваме да се генерира такова внимание? Експертите в тази област разполагат със  сериозен опит в тази развлекателна индустрия и след като са един от основните източници за допитване, както при търсенето на букмейкър, така и за различните видове ставки, беше въпрос на време да предложат оригинално решение за запалянковците.

Нека обърнем малко внимание на правилата и предлаганите възможности. На първо място може да участва абсолютно всеки регистриран потребител. Това може да се случи с попълване на полето за регистрация или директно с помощта на профила от социалната мрежа. Играта стартира на 1 октомври тази година и приключва на 29 май догодина. За този период всеки фен може да прави футболни прогнози в Нострабет, като използва своя точков капитал. Препоръчваме на всички да се регистрират още в началото, защото тогава активът им е от 1000 точки. Въпросните точки се използват като кредити за правенето на залози, като за тях ще има коефициенти. Освен месечен актив, всички фенове ще се състезават и за голямата награда в края на лигата.

Точките нямат абсолютно никаква парична стойност, това означава, че депозити няма да се правят, а както се досещате, това е зелена светлина за най-смелата игра, която може да направите. Освен с точни прогнози, можете да каните и приятели, като всяка покана ще се отрази на точковия ви архив. Това от своя страна означава, че през следващите месеци ще има една нестихваща спортна емоция. Има някои подробности, които трябва да уточним, можете да изберете до два пазара на спортно събитие, нямате опцията за прекратяване на залога – тоест вашето решение е окончателно. Изискването за активност е 5 срещи на месец, но подозираме, че портфолиото ще е заредено с достатъчно интригуващи срещи.

Освен това тук ще открием, че не говорим точно за традиционните футболни прогнози, а за изграждането на една платформа, която ще поддържа социалния статус. Всеки клиент може да последва друг, както например се случва в социалните мрежи. Може да наблюдавате неговите прогнози и точков актив, но не може да копирате всички негови маркирани срещи – това ще води до прекратяване на участието ви или до забрана за игра. Причината е повече от логична – трябва да се забавлявате и да притежавате уникален поглед над играта.

Какво ще ви донесе евентуалният успех? Точно това е много добрата новина – първите десет играча всеки месец получават парична награда, като общият награден фонд е на стойност 1000 лева. Напомняме, че всеки клиент трябва да знае как да борави с EasyPay или PayPal. Всеки месец точките се нулират и играта започва отначало за календарният месец, но тук има и една много важна подробност – активът се запазва за крайното класиране. С други думи, ако един месец не сте на висота, но през следващият се справяте добре, точките и от двата месеца ще се добавят в битката за голямата награда.

А точно тук ще открием, че първите трима ще получат материални награди. Победителят получава iPhone 12 Pro, втората награда е Playstation 5, а третата е дрон DJI Mavic Mini Combo – това е пакетът с повече батерии и други допълнителни екстри. Последните 4-я и 5-я играч печелят парични награди.

В случай, че това не е достатъчно или още се чудите дали е необходимо да участвате или не, нека подскажем някои от основните причини защо играта на Nostrabet (Tipster League) ще спечели вниманието на аудиторията. Вече споменахме, че няма абсолютно никакви рискове, може да играете смело и безразсъдно, да правите безумни прогнози и това да не коства абсолютно нищо. Спокойно може да наблюдавате какво е поведението и на останалите играчи, едва ли някой е очаквал отборът на Йънг Бойз да се разправи толкова лесно с Манчестър Юнайтед – при това говорим за звездния отбор, но във футбола винаги има изненади. Подозираме, че целият сезон ще бъде точно такъв, като не трябва да се ограничаваме само за европейските турнири, интригата ще бъде за всяко едно първенство, особено след толкова вълнуващ трансферен прозорец.

Едва ли има по-подходящо време за стартирането на такава лига, а нека не забравяме, че анализаторите често имат поглед над играта и прогнози за футбол можем да открием в същата платформа. Препоръчваме на всеки един потенциален кандидат да се запознае с всички правила, както и да разгледа примерите, които са описани на разбираем език.

Какво остава? Насладете се на един вълнуващ футболен сезон и се впуснете в предизвикателство и защо да бъдете егоисти, поканете и приятели, сега е възможно! Желаем успех на всички и нека най-добрият да спечели.