Новият букмейкър на български пазар Бетуей излиза с атрактивни предложения още от официалния си старт, а стотици вече се регистрираха в платформата, за да се възползват от офертите. При това точно навреме, защото предстои уикенд с вълнуващи футболни двубои. А сред тях е и Мачът на мачовете, или с други думи Ел Класико. Операторът дава много опции за залози на тази среща, затова нека да разгледаме в детайли възможностите, които имаме.

Дербито между Реал Мадрид и Барселона е на 20 март и ще се играе на „Сантяго Бернабеу”. Това е второто Ел Класико за 2022 година, след като през януари Реал победи с 3:2 след продължения в среща за Суперкупата на Испания, играна в Саудитска Арабия. Сега един от най-дългоочакваните сблъсъци по света е част от 29-ия кръг на Ла Лига. Преди него Реал е лидер в класирането, а Барселона заема третата позиция.

Реал Мадрид отново е фаворит

Коефициентът на Betway за победа на Реал е 2.00, докато успех на набиращият скорост Барселона се оценява на 3.50. Белия балет е в серия от пет поредни победи срещу големия си съперник. Последният успех на каталунците в дербито бе през 2019 г. с 1:0, при това в Мадрид след гол на Иван Ракитич. Добри опции има и в раздела Първо Полувреме-Краен резултат. Равенство на полувремето и крайна победа на Реал ще ви донесе възвращаемост над 5 за всеки даден лев, а реми на почивката и крайна победа за Барселона са оценени на 7.50.

В последните четири издания сблъсъка винаги имаше голове и в двете врати. Сега показателят за това и двата отбора да успеят да се разпишат в мача е около 1.60, докато за поне една суха мрежа е 2.30. В четири от последните пет издания на дербито имаше над 2,5 гола. Ставката за над 2,5 гола сега е около 1.60, а над 3,50 гола носи 2.60. Ако пък потърсите мач с малко голове, ще получите 2.20 за под 2,5, както и около 1.50 за под 3,5 гола.

Обикновено емоциите взимат връх в това съперничество, но учудващо в последните два дуела видяхмe общо 6 жълти картона. Това изглежда необичайно на фона на общо 13-те за предишните им два мача един срещу друг, като сред тях имаше и червен картон, получен от Каземиро. Така че обърнете внимание и на коефициентите за картони.

Статичните положения ще бъдат добро оръжие, от което и двата отбора могат да се възползват. В пет поредни мача между Реал и Барселона има общо двуцифрен брой изпълнени корнери. Коефициентът ъгловите удари да са над 10,5 в тази среща е близо 2.30, докато за под 9,5 е около 1.90.

Най-голямата заплаха за Шави и компания ще идва от намиращите се в чудесна форма Карим Бензема и Винисиус Жуниор, които са сред лидерите при голмайсторите. Каталунците пък ще очакват голове Феран Торес и новото лице в атака Пиер-Емерик Обамеянг. Коефициентът на Betway за това Бензема да вкара по всяко време е около 1,90, докато за гол на Винисиус е близо 2.50. Съответно за попадение на Феран Торес е около 3.50, докато за това Обамеянг да се отчете с гол във вратата на Реал е близо 3.00.

Голямото дерби в испанския футбол няма пряка връзка към битката за титлата, тъй като Барса изостава сериозно от Реал. Въпреки това Ел Класико за пореден път ще събере погледите на целия свят, а специалистите в прогнозите имат богат избор от пазари.