Онлайн залозите за спорт са едни от най-предпочитаните за почитателите на риска. Затова редица букмейкъри подпомагат своите клиенти, като им дават бонуси за постигане на по-големи печалби при спортните залози. Няколко фактора са важни при избора на онлайн платформа за спортни залози, с които играчите трябва да се съобразяват. Сред тях са предложенията за начален бонус спорт, както и други подобни за увеличаване на печалбите. Едни от най-атрактивните оферти са именно bet365 бонуси за спортни залози. Един от най-популярните е начален бонус спорт, който се предлага и при всички лицензирани букмейкъри. При тази оферта се изисква депозит на определена сума. Компаниите предлагат и други промоции, като бонуси за подсилен залог, за увеличена печалба при права колонка и за спортни комбинации. Много от начинаещите играчи не знаят какво означава спортен бонус и как да го използват, за да увеличат печалбите си. За тях, а и за по-опитните, следващият анализ ще е полезен при изготвянето на прогнозите им.

Някои от букмейкърите предлагат бонуси за увеличена печалба от права колонка залози на големите първенства в Европа. Залогът на права колонка представлява комбинация от две или повече събития в един залог. Колкото повече селекции изберете, толкова повече се увеличава общият коефициент и евентуалната Ви печалба. Изборът на много селекции обаче повишава риска да загубите. При някои онлайн платформи бонусът за права колонка с три мача започва от 5% и достига до 100% при познат залог с 14 или повече срещи. Процентът на успеваемост е различен за различните компании. Този тип бонуси са популярни през уикенда и през седмицата, когато има футболни срещи от европейските клубни турнири. При залози на права колонка някои букмейкъри позволяват използването на функцията “затвори залог”, при която ще спечелите натрупаната до момента сума. Има възможност да използвате и частичен кеш аут. Тогава ще вземете определена печалба, а залогът Ви остава активен.   

Някои от онлайн букмейкърите предлагат висок процент бонуси за футболни комбинации. За да спечели играчът, е необходимо да направи множествен залог с най-малко три селекции, които да са поставени преди началото на мачовете. Сред опциите за залог може да са включени краен резултат, двата отбора да вкарат гол и други. Съществуват опции за 14 и повече селекции, за да усвоите по-голяма сума от бонуса. Ако направите успешен залог, букмейкърът ще добави към Вашата сметка от 5% до 70% към спечелени пари. При тази оферта не се изисква превъртане на бонуса. Той се превежда по сметката Ви и можете да го изтеглите, без да се съобразявате с други правила. Този бонусът се дава и за комбинации за други спортове, като баскетбол, тенис, бейзбол и хокей на лед. 

Бонусът ранно изплащане при два гола аванс също набира популярност сред играчите. При тази оферта са включени само някои първенства и турнири. Условието е при единичен залог отборът, на който сте заложили, да поведе в даден момент от мача с два гола разлика. Тогава букмейкърът ще Ви изплати цялата печалба, независимо как завърши след това срещата. Разбира се, при тази оферта могат да се правят и множествени залози, но при тях прогнозата важи за краен резултат. Някои букмейкъри предлагат този бонус и за други спортове.

Атрактивни са и спортните бонуси с подсилен залог. Лесно ще ги намерите, тъй като старата ставка е задраскана, а вдясно от нея е нанесен увеличеният коефициент. Някои онлайн компании предлагат тази опция за конкретни срещи. Офертите с подсилен залог обикновено се появяват в деня преди мача и играчите трябва постоянно да следят промяната на коефициентите. Тази опция е добра възможност да повишите приходите от печалба.

Всеки играч използва определена стратегия преди да направи своя залог. Голямото разнообразие от бонус опции, които предоставят хазартните оператори, също увеличава възможностите за постигане на успех. Опитът също е важен фактор за повишаване на печалбите. Съществуват много стратегии за залози на спорт, но не забравяйте, че нито една от тях не Ви гарантира 100-процентова успеваемост. Повечето от тези стратегии могат да са Ви от ползва, ако играете разумно и сведете риска до минимум.