Реал Мадрид ще започне защитата на титлата си в испанското първенство по футбол с гостуване срещу Алмерия, стана ясно след обявяването на целия график в Ла Лига.

Барселона ще стартира първия си пълен сезон под ръководството на Шави Ернандес с домакинство срещу Райо Валекано, докато Атлетико Мадрид ще гостува на Хетафе.

В първия кръг Севиля ще играе в Памплона срещу Осасуна, а Атлетик Билбао ще приеме Майорка. Победителят от плейофа за елита Жирона ще се изправи срещу Валенсия. 

Реал Мадрид ще бъде първият домакин на "Ел Класико" на 16 октомври, а вторият мач е в Барселона на 19 март. Първото мадридско дерби пък е на 18 септември, докато това на Андалусия между Севиля и Бетис е на 6 ноември. 

Новият сезон в Ла Лига ще започне на 12 август, а последният мач преди световното първенство е на 13 ноември. Двубоите ще продължат на 29 декември.

В последния кръг, насрочен за 4 юни, Реал Мадрид ще бъде домакин на Атлетик Билбао, а Барселона ще гостува на Селта Виго. Атлетико пък ще се изправи срещу Виляреал.