Гръцкият гранд ПАОК изцяло е насочил вниманието си в подготовката за мачовете с Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. В момента двуглавите орли се подготвят в Апелдорн, а първият мач със сините на 21 юли на стадион „Георги Аспарухов“.

Треньорът на ПАОК Разван Луческу не пропуска възможност да посочи на играчите си, че трябва бързо да навлязат във форма и да се адаптират към идеите му възможно най-скоро, защото остават около 20 дни до първия двубой, написаха в Гърция.

Румънецът е насочил подготовката с мисъл за предстоящите мачове с Левски, тъй като не иска подценяване, а да се стигне до нов поход в Лигата на конференциите. През миналата година ПАОК стигна до четвъртфиналите на надпреварата.

До момента в тима бяха привлечени шестима нови – Куалиата, Рафа Соареш, Андре Рикардо, Доминик Котарски, Дадас и Янис Каргас.

ПАОК изигра една проверка в Нидерландия – победа с 4:0 над Го Ахед Ийгълс, а днес се изправя срещу елитния Грьонинген. В южната ни съседка засипаха с похвали тима на Разван Луческо след първата контрола.