Новият треньор на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие изрази надежда, че клубът ще привлече още трима нови футболисти до края на летния трансферен прозорец, след очакваното идване на португалския полузащитник Ренато Санчес.

Галтие, назначен миналия месец за заместник на Маурисио Почетино, вече може да се похвали с трансферите на португалския национал Витиня, френския защитник Норди Мукиеле и младия нападател Уго Екитике. 24-годишният Санчес ще се събере отново с Галтие, след като двамата работеха заедно в Лил.

Но преди първия мач на ПСЖ за новия сезон – гостуване на Клермон в събота, френският специалист призова за допълнително подсилване преди края на месеца.

„Искам определен брой играчи в състава ми, играчи, които са много подобни като ниво, да се представят добре през сезона и да създадат една здравословна конкуренция. Но ще пристигнат ли тези трима футболисти толкова бързо, по-късно или изобщо няма да пристигнат? Нямам представа. Знам, че ръководството прави всичко по силите си, за да разполага с много конкурентен състав“, каза той по време на пресконференция.